Nei til mobbing

Hei fine dere. Som noen av dere sikkert vet, holdt jeg foredrag på Ungdommens Fylkesråd sitt seminar om mobbing. Jeg ble kontaktet via bloggen og jeg synes det er så fint at det at jeg har skrevet om mine opplevelser på bloggen gjør at jeg får muligheten til å snakke på sånne ting (selv om jeg synes det er kjempeskummelt, haha).

Mobbing er noe av det absolutt grusomste jeg vet om, og det er vondt å lese hvor mye hets som foregår både på internett og i virkeligheten. Jeg syntes det er et vanskelig tema å forholde meg til, ettersom det er så forferdelig vanskelig å forstå hvor grensene går når ting foregår over nett. Hva som er morsomt og hva som bare er slemt. Jeg har ikke tenkt til å skrive et langt innlegg om mobbing nå, men vil bare nevne at man bør tenke seg om noen ganger før man skriver noe som ikke er hyggelig til andre. Å være ekkel over nett skaper ingenting godt for deg, og utrolig mye vondt hos den andre parten.

Har fått en del meldinger om hvor man kan se klippet som ble vist på tv, så jeg tenkte jeg kunne poste det her (OBS: ekstremt kleint) http://tv.nrk.no/serie/distriktsnyheter-oestfold/dkos99032014/20-03-2014#t=5m53s

Håper dere har en fin dag (si noe hyggelig til noen)<3

3 kommentarer

Mia

03.04.2014 kl.15:44

Ååh fine deg <3

Synne

03.04.2014 kl.23:58

Utrolig bra, du klarte det flott foran kamera! Ingen ting å være flau over! :-)

Maia

08.04.2014 kl.19:08

Enig med Synne, synes du var veldig flink på TV! Jeg hadde nok ikke klart meg så bra, med å se inn i kamera og gi så kjappe og kloke svar som du gjorde. Imponerende :)

13.04.2014 kl.21:15

Maria, du er mitt største forbilde og du er så perfekt!

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

17, Asker

instagram: krystallisert twitter: krystallisert snapchat: krystall1sert KONTAKT: krystallisertblogg@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits