Du er penere i virkeligheten

I dag fikk jeg, samt alle andre mennesker som gikk gjennom togstasjonen på Nathionaltheateret, et av de beste komplimentene jeg vet om. "Du er penere i virkeligheten." Dette komplimentet gjør meg både glad og trist. Det gjør meg glad å vite at internett ikke har tatt over så mye av livet vårt at vi bryr oss mer om hvordan vi framstilles på nett enn i virkeligheten. Det gjør meg trist å vite at det er mulig å framstille seg som en så utrolig "forbedret" og "oppgradert" versjon av seg selv at man ikke regner med å se "like pen ut" i virkeligheten. Det gjør meg trist å vite at det finnes mennesker som velger et liv på internett framfor et liv i virkeligheten. At de må leve livet sitt som et annerledes menneske enn det de er og gjøre alt for å framstå som perfekt. Det gjør meg trist at det finnes mennesker som må redigere seg tynnere, brunere, mer sminket osv. enn det de egentlig er for å få bekreftelse på et utseende de ikke engang opprinnelig har. Om man skal leve opp til den "perfekte internett-seg" vil man jo aldri kunne bli fornøyd med seg selv som man egentlig er.

Jeg sier ikke at man kun skal legge ut bilder av seg selv på sitt styggeste, blekeste og mest kvisete, personlig liker jeg best å vise meg selv på nett de dagene sminken og håret faktisk gadd å halvsamarbeide med meg klokken 06.30 før jeg måtte løpe (les: gå/falle på isen) til bussen, men jeg kunne aldri tenkt meg å endre noe annet på utseende mitt på et bilde enn farger og lys, da hadde det jo ikke vært meg lengre. Det er greit å ikke ville være helt sisteplass liksom (selvironi med dobbelthaker, ushavede armhuler og kviser er ikke helt min greie. sorry), men ikke mist dere selv fullstendig inn i hvor mye man faktisk kan ordne utseendet sitt på nett. Det er vel mye hyggeligere å høre "du er penere i virkeligheten" enn å høre at noen har sagt at du ser helt annerledes ut i virkeligheten enn du gjør på bilder? Det er tross alt det virkelige liv som er det_virkelige_liv. Ikke dokumenter livet ditt så du kan legge det ut på nett, dokumenter hendelser fra livet ditt fordi du faktisk lever et.

6 kommentarer

Elise

20.01.2014 kl.19:08

<3 forbilde

Ane Magnussen

20.01.2014 kl.21:41

Åhh <3

Alexandra

21.01.2014 kl.00:05

Bra skrevet!:))

Karo

21.01.2014 kl.14:33

F a b e l a k t i g. Du er fantastisk

Hanna

22.01.2014 kl.11:18

Jeg blir så glad når jeg ser at du skriver, du er ikke bare superpen, men du er så smart. Du virker som du tenker så mye på ting som er viktige og det er fantastisk at du deler tankene dine med oss.

28.01.2014 kl.15:58

Hvor kjøper du klær? Digger stilen!

utavspill

02.02.2014 kl.18:31

Liker så godt bloggen din.Ville du tatt en tur innom min? Og sagt din mening om psyksk helse?:)

Da ville du vært så snill.

Du er så vakker med en utrolig fin tankegang:)

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

17, Asker

instagram: krystallisert twitter: krystallisert snapchat: krystall1sert KONTAKT: krystallisertblogg@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits