min barndom

Curiosity is not a sin.... But we should exercise caution with our curiosity... yes, indeed.  ~J.K. Rowling, "The Pensieve," Harry Potter and the Goblet of Fire, 2000, spoken by the character Albus DumbledoreOf course it is happening inside your head, Harry, but why on earth should that mean that it is not real?  ~J.K. Rowling, "King's Cross," Harry Potter and the Deathly Hallows, 2007, spoken by the character Albus Dumbledore


Når jeg tenker på min barndom, tenker jeg på hver kveld da min far leste høyt fra Harry Potter bøkene frem til jeg ble gammel nok til å lese dem på egenhånd, og jeg har vel lest gjennom alle bøkene minst 5 ganger etter det. Harry Potter har fulgt meg hele livet, jeg har vært på alle premierene til filmene og jeg kan vel de fleste replikkene fra de første filmene utenat, haha. Jeg elsker virkelig Harry Potter, og jeg var på Harry Potter tour i London i fjor, og det er noe av det fineste jeg har opplevd. Brøt ut i gråt da jeg så Hogwards i virkeligheten, anbefaler virkelig alle å dra dit.

Hva minner deg spesielt om din barndom/oppvekst? 

Liker du Harry Potter? 

15 kommentarer

Johanne

02.10.2013 kl.21:01

Elsker Harry Potter, beste i hele verden!

Anya Elice~

02.10.2013 kl.21:05

Jeg elsker Harry Potter! Det har fulgt meg opp gjennom barndommen, og var noe av det som hjalp meg å rømme fra virkligheten ifjor når livet var mildt sagt jævlig. Så HP har en stor betydning for meg.

Julie

02.10.2013 kl.21:11

Jeg elsker Harry Potter over alt på jord! Planlegger å få Hogwartsseglet som tatovering når jeg blir 18, og er det noe som er sikkert så er det st mine fremtidige barn SKAL bli lest Harry Potter for og de skal få like stor mulighet til å elske det så mye som jeg gjør!

Rikke Charlotte

02.10.2013 kl.22:13

harrypotter er best hehe

Navn

03.10.2013 kl.20:25

Hei kjære deg! Jeg lurte bare på om du ville være så snill å stemme på koffert nr. 2? Da gjør du meg til verdens gladeste jente. :) Vet at du liker godt rosa, så hvis jeg vinner vil du kunne kjøpe kofferten i butikkene om ikke lenge :D

http://notabeneblogg.wordpress.com/2013/09/27/stem-pa-ditt-favorittdesign/

Trine

03.10.2013 kl.21:07

Hallo!!! Jeg må bare si at denne bloggen er til kjempe stor glede for meg. Jeg synes helt ærlig at du er en av de vakreste i hele bloggeverden. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp ble med i! Kanskje du kan være snill å dele den på bloggen? :-D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde. Uansett håper jeg du deltar selv og at du blogger kjempe masse fremover!

Fredrikke

04.10.2013 kl.11:57

Hallo! Må bare fortellle deg at blogggen din er til veldig veldig veldig stor gledee for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de viktigste på blogg.no. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra giveaway jeg nettopp ble med på! Kanskje du kan være mega snill å dele den på bloggen???? :-D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du melder deg på selv og at du oppdaterer enormt masse fremover!!!!!

Felina

04.10.2013 kl.15:23

Yo!!!!! Må bare starte meed si at dennne siden er til kjempe stor inspirasjonn for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de flinkeste i hele bloggeverden. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra giveaway jeg nettopp deltok i! Kanskje du kan være kul å dele den på bloggen??? :D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du deltar selv og at du oppdaterer enormt ofte fremover!!!!!

Helena

04.10.2013 kl.23:29

Halla!!!! Jeg må bare starte med si at siden din er til sykt stor inspirasjonn for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de fineste i hele bloggeverden. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp ble med på! Kanskje du kan være grei å dele den på bloggen? ;D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du melder deg på selv og at du oppdaterer kjempe masse fremover!!!!!

Therese

05.10.2013 kl.10:43

Halla! Jeg vil helt til å begynne meed si at dennne bloggen er til utrolig stor gledee for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de fineste i Blogg Norge. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra giveaway jeg nettopp deltok på! Kanskje du kan være mega kul å dele den på bloggen??? ;D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du blir med selv og at du blogger mega masse fremover!!!!!

Elin

05.10.2013 kl.15:40

Halla!!!!! Før jeg sier noe annnet fortellle deg at blogggen din er til kjempe masse inspirasjonn for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de vakreste på blogg.no. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra giveaway jeg nettopp mdeldte meg på! Kanskje du kan være snill å dele den på bloggen????? :3 Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du deltar selv og at du oppdaterer mega ofte fremover!!!!!

Margarita

05.10.2013 kl.18:30

Heisan!! Må bare starte meed fortellle deg at siden din er til sykt stor gledee for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de viktigste i hele bloggeverden. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp mdeldte meg på! Kanskje du kan være kul å dele den på bloggen??? ;D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du deltar selv og at du oppdaterer mega masse fremover!!!!!

Anne

06.10.2013 kl.09:13

Heisann!!! Jeg er nesten blitt fast leser blogen din nå en stund, men det er første gang jeg faktisk kommenterer på den. Unnnskyld for det. Det har egentlig ikke vært noen god grunn til at jeg ikke har kommentert før, så jeg har litt dårlig samvittighet for å ikke ha gjort det tidligere. Fordi denne blogen er fantastisk flott, og du fortjener å få all komplimenter du kan få for denne blogen!!!! Dette er faktisk en av de godeste sidene på blogg.no etter min mening og den er helt ærlig. Jeg blir nesten helt sjalu av å lesa denne blogggen og jeg skulle av og til ønske at det var min blog! Hehehe! Jeg pleide å blogge før, men jeg stoppet å blogge fordi jeg fikk så mange drit stygge kommentarer fra stygge personer. Om du får frekke kommentarer fra frekke personer, så må du ikke slutte å blogge som jeg gjorde. Fordi da vinner bare de drit slemme. Men jeg har ikke blogg nå, så i stedet legger jeg igjen en konkurranse som lenke jeg akkurat har prøvd meg på. Det er sånn at du kan vine en premie om du svarer på noen spørsmål. Det er utrolig gøy å være med på synes jeg, fordi av og til har man flaks å da vinner man. En gang var jeg heldig i et basarlotteri. Det var veldig kjekt. Kanskje du vinner nå? :-D Jeg håper uansett at du blir med i konkn. Keep bloggin!

Michelle

13.10.2013 kl.21:59

Åå, Harry Potter er så fantastisk! Godt vi er to, jeg brøyt helt sammen da jeg fikk se Galtvort i virkeligheten. Nydeligste jeg noensinne har sett.

Christina

24.10.2013 kl.23:17

Jeg vokste opp med en pappa som alltid var der for meg, og som sang for meg hver kveld. Akkurat den samme sangen hver gang. "Mykje lys og mykje varme"

Men dessverre døde pappa i fjor. Jeg savner han veldig. R.I.P Pappa <3

Karoline

25.10.2013 kl.19:02

Harry Potter er meg, jeg er Harry Potter. uten harry potter er jeg ingen. Først, leste mamma det første kapitellet for meg. Jeg var vell 5-6 (?) men så sa hun at jeg kunne lese resten, og ja, det gjorde jeg. Det er det beste.

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

17, Asker

instagram: krystallisert twitter: krystallisert snapchat: krystall1sert KONTAKT: krystallisertblogg@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits