NUDITY

Hvem var det som bestemte at den nakne menneskekroppen skulle være så tabu å vise frem? At nakenhet bare tilknyttes pornografi?

Nakenhet er ikke bare vulgært, det er utrolig vakkert. Det er det reneste som finnes, det er sånn vi ser ut uten noen tildekning, det er oss sånn som vi er skapt.

Hvorfor skal vi absolutt dekke oss til hele tiden, hvorfor viser vi aldri frem noe av den kroppen vi har og ble født med? Den er en del av oss, vi ble ikke skapt med klær, men alikevel er nakenhet så utrolig forbudt.

Det er ingenting som føles friere enn å være helt fri (naken).

(bare så dere ikke mistforstår noe her, mener jeg ikke at alle skal legge ut nakenbilder av seg selv eller gå nakne på gaten. Tror ikke dere er så mistolkende, men man vet jo aldri.)

Hva synes dere er det fineste med en naken kropp?

3 kommentarer

Mathilde

14.09.2013 kl.21:36

Baksiden av en kvinnes kropp! (Ryggen og rumpa)😍😍

5

14.09.2013 kl.21:37

Jeg synes rumpa, hoftene, låra og leggene er finest. Halsen, og brystet er også ganske vakkert (jeg snakker om både hos damer og menn).

Jeg er helt enig med deg. Nakenhet er helt no-way i samfunnet i dag fordi det er så jævla seksuelt, og det holder man liksom for seg selv (?) En helt naken, ren kropp er vel noe av det vakreste i verden.

Maria

14.09.2013 kl.21:41

5: åh jeg er så enig

Silje

14.09.2013 kl.21:49

Jeg kommer fra en kristen familie hvor utrigning og korte skjørt er strengt forbudt, men for å være ærlig så burde vi jo ikke prøve å skjule den den fine kroppen Gud har gitt oss. Synes selv at ryggen og rumpa er den fineste delen sv kroppen :)

Ida Marie

14.09.2013 kl.22:29

Åh, du har så rett! Nakenhet er nydeleg. Sjølvsagt kan det også vere vulgert og eg forstår nokre gongar at folk reagerar på kor seksuelt lada mykje av nakenheten vi ser idag er. Men det er trist at all nakenhet ser ut til å bli kopla mot det vulgere seksuelle med eingong. Sex er fint det også, så kvifor skal det vere gale å bruke det i kunsten? Eg syns at heile kroppen i sin heilhet er nydeleg, det blir så frykteleg vanskeleg å seie ein del eg syns er finast.

en type

15.09.2013 kl.00:54

FITTA!

Charliz

15.09.2013 kl.14:48

Det mystiske, det sensuelle, det uskyldige, det vakre, det søte. Det kan være mange vinklinger på ulike syn på kroppen. For meg spørs det litt hvilken situasjon og hvem.

Kroppen er vakker :) Det er synd at den blir ofte skjult pga av skam eller samfunnsnormer som kan være uenig med. Men jeg syns også det er synd at eksponeringen er litt "samfunnsbestemt" og at man må vise de "riktige" områdene og folk overgår hverandre for å vise mest mulig, for å oppnå et eller annet jeg ikke helt forstår.

Når kunst og nakenhet blir vist i en ikkeseksuell setting, så vil likevel ganske mange tenke på det som "hihi, en tiss og pupper" eller tenne på det, på en måte jeg syns er litt primitiv. Om dere skjønner :)

Jeg liker veldig godt skuldre, legger, rygg :)

15.09.2013 kl.22:21

Hei! Fant nettopp ut selv etter 18 år at jeg har sosial angst. Faktisk pga deg!

Søkte det opp en dag etter du hadde skrevet om din angst. Leste om det på nettet, og nesten alt jeg leste, kjente jeg meg igjen i.

Men jeg lurte på om du kunne skrive litt mer om angst, spesielt sosial angst. Hva som helst. Det er bare så betryggende å lese om at jeg faktisk ikke er alene.Vet du har skrevet litt før.

Jeg har hatt angst siden jeg var liten. I barnehagen måtte en venninne av meg snakke for meg, tørde ikke å si noen ting. På barneskolen snakket jeg bare med jentene i klassen, gutter var jeg kjemperedd for. På ungdomsklen snakker jeg bare med 2-4 personer. 2 stk i klassen min. Fortsatt litt småredd for å snakke med gutter. Aldri vært så rolig før som på ungdomskolen...

Men på videregående har det gått mye bedre. Blitt kjent med 8 fantastiske jenter, fått mange gode klassekamerater, tørr å snakke i klassen, osv. Men angsten er der fortsatt. Og jeg er fortsatt veldig usikker på gutter (HATER det). Jeg tørr ikke å ta ordet i klassen, møte nye mennesker er helt forferdelig. I går brukte jeg 15 minutt på å vurdere om å spørre en vakt om vann... Jeg var på konsert og var uttørket. Jeg skjerpet meg heldigvis til slutt og gjorde det.

Tror jeg har en stor sjanse til å bli kvitt angsten min. Så vil benytte sjansen nå som det har gått litt på bedringens vei, før jeg kanskje synker ned igjen. Jeg er så redd for at den skal ødelegge framtiden min. Er en veldig blid og "gal" person. Finner på masse tull. De som kjenner meg best forteller alltid vennene sine om hvor morsom og sprø jeg er. Men da jeg møter vennene dems sitter jeg der musestille... Føler meg sååå dum!

Min største drøm er å kunne snakke med nye mennesker uten å bli redd. Kunne føre en samtale uten noe problemer.

Også bli skuespiller selvfølgelig. Men kan ikke se håp for det sånn som jeg sliter nå...

Beklager for at jeg forteller livshistorien min helt random i et innlegg på bloggen, som det ikke passer inn i i det hele tatt.. Men håper du kunne skrevet litt om sosial angst igjen. Hadde satt stor pris på det!

Håper forresten du også kommer deg videre og blir kvitt angsten helt. For du virker som en fantastisk person. Elsker at du tørr å skille deg ut! Du er amazing, rett og slett!!!

Eneste bloggeren jeg virkelig ser opp til. Ikke bare kjedelige rosabloggere som skriver om sitt perfekte liv, som egentlig ikke er perfekt...

Takk for at du gadd å lese dette! :-)

Maria

15.09.2013 kl.22:28

Anonym: åå, selvfølgelig kan jeg skrive mer om det! Man er aldri alene selv om det virker sånn. Tusen takk for kommentaren din, stå på videre!!! Jeg heier på deg, kjære <3

15.09.2013 kl.22:46

wuæ. Beklager for at jeg klaget til deg. Så tweeten din nå. Måtte bare få det ut, i og med at jeg aldri har fortalt det til noen av vennene mine.

Beklager igjen! Men takk for svar uansett!

Maria

15.09.2013 kl.22:59

Anonym: gjør ingenting!! Jeg sikter til de jentene som maset hver dag om småting

Anne Stranden

17.09.2013 kl.16:13

Kan du legge ut spotify listene dine?:)

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

17, Asker

instagram: krystallisert twitter: krystallisert snapchat: krystall1sert KONTAKT: krystallisertblogg@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits