Jeg er ikke bare sterk hele tiden

"Du er så sterk"
"Du er en stor inspirasjon"
"Du er forbildet mitt"
Disse ordene gjør meg så utrolig glad og rørt, samtidig som det er så vanskelig å høre sånne ting. Jeg skriver om vanskelige temaer som er tunge for meg å skrive om, og jeg prøver så godt jeg kan å tenke positivt, men det er én ting dere må huske, og det er at jeg faktisk er syk. Jeg er ikke en som skriver om alt det vanskelige jeg har gått gjennom for å hjelpe andre som sliter med det samme å komme til det stadiet jeg har kommet, fordi jeg er langt nede, langt ifra frisk.
Jeg er en jente som sliter masse, har dager hvor det ikke virker som livet er verdt å leve i det hele tatt. Jeg er en jente som absolutt ikke er ekspert på hvordan å bli frisk og tenke positivt, så_absolutt_ikke. Jeg er en jente som prøver å se fremover, prøver å tenke positivt, prøver å bli frisk.
Jeg prøver å motivere andre til å prøve å gjøre det samme som meg like mye som jeg prøver å holde meg selv motivert, fordi helt ærlig er det flere dager jeg har lyst til å rope ut at jeg aldri kommer til å bli frisk, at det ikke er noe poeng i å prøve, at livet kommer til å være jævlig uansett hva man gjør for å få det bedre.
Jeg er kanskje sterk når det kommer til å snakke om hvordan vanskelige ting er, men dere må huske at jeg ikke bare er sterk.
Jeg er så redd for at hvis jeg ikke kun skriver positivt om alt jeg (og mange av dere) sliter med, skal dere også tenke negativt om det, og det vil jeg ikke.
Det betyr så forferdelig mye for meg når dere kommenterer og skriver om deres problemer og fremskritt dere gjør, jeg blir så stolt av å lese det. Jeg kan ærlig innrømme at jeg har grått av flere mailer/kommentarer/meldinger jeg har fått fra dere, fine, vakre lesere.
Dette ble et litt surrete innlegg, beklager for det.
I dag har jeg en sånn dag, hvor det virker som om virkelig ALT går rett til helvete, og jeg helst bare vil ligge under dynen og gråte til jeg dør av utmattelse, men jeg prøver så godt jeg kan å være sterk. Jeg vil gi opp i skrivende stund, men jeg VET at jeg egentlig ikke vil det. Innerst inne VET jeg at jeg kommer til å klare det til slutt.
Jeg skal være sterk, og jeg ber dere om å være det samme. Vi skal alle klare det, selv på dager hvor vil gi opp alt vi har jobbet med.

xx Maria

3 kommentarer

15.08.2013 kl.22:28

<3 <3 Du er tvers igjennom nydelig.

Mie

15.08.2013 kl.22:28

Du er så bra, Maria

15.08.2013 kl.22:34

Jeg har fulgt deg ganske lenge på twitter nå, og det er som om du blir favoritten min der om og om igjen hver eneste dag. Du virker som ei utrolig god jente, som dessverre gjennomgår vanskelige ting, men som greier å holde seg oppe. Og hva annet kan man vel egentlig forvente? Det jeg virkelig vil rose deg for er hvordan du greier å snakke om det. Og dele hva du føler med andre. Den bloggen her er den beste bloggen jeg vet om, fordi du skriver ikke om mote og sminke osv, men om ting som faktisk betyr noe. Jeg håper at ting blir bedre for deg snart, for uansett om jeg ikke kjenner deg, så vet jeg at det er akkurat det du fortjener:)

Lone

15.08.2013 kl.22:38

<3<3<3

Emma

15.08.2013 kl.22:39

Får frysninger, Maria! Virkelig en stor inspirasjon for så mange der ute. STÅ PÅ, DU KLARER DETTE!

J.

15.08.2013 kl.22:52

Hei, Maria! Jeg ville bare si at du er en helt awesome jente! Tweetene dine er brutalt ærlige og de setter et smil om munnen. Jeg har det ganske tøft selv, men jeg vet at det går bedre, det ordner seg for snille gutter og jenter. Og jeg vet hvor vanskelig ting er/kan være, for jeg går gjennom det samme selv.. Det er i motbakker ting går opp. Problemet er at det er da ting er på sitt tøffeste, og jeg er mer aktiv på twitter bare pga deg og en til. Så stå på, og skulle det være behov for noen å snakke med, så skriv 911 i feeden din så får du vite hvem jeg er. Mvh en beundrer/fan.

Maria

15.08.2013 kl.22:58

Anonym: åh, tusen takk kjære deg.

mathilde

15.08.2013 kl.23:14

Du er verdens herligste jente. Og det er jeg 100% sikker på at ikke jeg er den eneste som syntes. Uansett hva som skjer, så heier jeg på deg. Du er verdt det, Maria. Du er verdt hele verden.

Amalie

15.08.2013 kl.23:16

åå kjære Maria <3<3<3

15.08.2013 kl.23:21

du er utrolig sterk, flotte deg! ønsker deg all lykke fremover, du er unik!

Maria

15.08.2013 kl.23:28

J.: <3<3<3

Maria

15.08.2013 kl.23:29

mathilde: åh tusen takk, søte deg

Hedda

16.08.2013 kl.00:18

Ville egentlig bare si at du virkelig, virkelig inspirerer meg med bloggen din, twitter og instagram, spesielt når det kommer til innlegg om depresjon og angst. Det hjelper veldig for meg å lese om hvordan du selv takler depresjon og angst, og jeg føler jeg får en større forståelse for hvordan det er for enkeltmennesker, spesielt ettersom søsteren min er syk på samme måte. Tror ikke jeg helt har forstått hvordan hun sliter i og med at hun ikke snakker mye om det, så det hjelper virkelig å lese bloggen din på den måten. Jeg har bare vært vitne til hvordan hun har hatt det i det siste året, så jeg skal ikke si jeg vet hvordan det er, men forstår at hun ikke har det bra. Det er veldig rart å ikke kjenne igjen sin egen søster, men for å være ærlig har det hjulpet at hun begynte på medisiner, for vi er bedre venner enn vi noen gang har vært.

Jeg tror jeg trenger den forståelsen du gir. Bare vit at du hjelper, og inspirerer. Det at du skriver så "rett ut" på en ærlig og ekte måte er så utrolig imponerende, du er en av få, og det skal du ha utrolig mye ros for. Stå på! Jeg er så utrolig takknemlig for at det finnes mennesker som deg der ute <3

Maria

16.08.2013 kl.00:30

Hedda: tusen takk, er så fint å høre at det jeg skriver faktisk hjelper noen!! Jeg ønsker søsteren din lykke til med å bli frisk<3

Hanna ST

16.08.2013 kl.02:20

jeg gråter av dette. at du har det så vondt er bare så urettferdig, for du er ei helt fantastisk jente som fortjener alt godt. og jeg er så stolt av at du skriver om slike problemer på bloggen, for det er ikke alltid like enkelt og det er heller ikke vanlig. så liker jeg at du ikke er som alle andre, derfor er du en av de mest fantastiske menneskene jeg har møtt. vi kan ikke være sterke alltid vettu. det hjelper mange at du skriver og tar opp temaer som er litt "tabu" det viser at mange faktisk sliter med noe, ikke bare noen. jeg ønsker deg alt godt og lykke til, for du SKAL bli frisk, du er for god til dette. og du kan klare det, hvis du vil. masse kysser og klemmer fra meg

lm

16.08.2013 kl.23:02

Du er så fantastisk pen og nydelig utvendig, men på innsiden er det en herlig gnist som skinner veldig mye sterkere enn du kanskje ser selv. Jeg håper så inderlig at du en dag våkner og tenker at "idag, idag er dagen jeg trives og er fornøyd med den jeg er". De psykiske lidelsene du har er tøffe, men for en ufattelig sterk jente du er! Jeg har troen på deg

Navn

16.08.2013 kl.23:32

DU ER SÅ UTROLIG IRRITERENDE OG SÅ JÆVLA OPPMERKSOMHETSYK ! ! ! ! !

sara

17.08.2013 kl.11:10

Wow, nå sitter jeg med tårer i øynene. Jeg skjønner akkurat hva du mener, du får virkelig frem de tunge ordene som ikke alltid er like lett å få frem. Selv om jeg ikke kjenner deg, blir jeg nesten litt stolt. Du inspirerer virkelig! Det er ikke bare jeg som blir inspiret av deg, men mangen andre også! Jeg beundrer deg, jeg beundrer seg skikkelig masse. Stå på!

Markjordbær

17.08.2013 kl.17:03

Nydelig skrevet. Du er utrolig god til å fortelle hvordan du har det, og jeg er lei meg for at det ikke alltid går like bra. Jeg er her, som en liten brikke i puslespillet. Jeg tenker på deg, og ønsker deg alt vel. Jeg vet at du kan greie dette

K

18.08.2013 kl.12:58

Jeg sliter selv med mange ting. Hver dag tenker jeg bare negativt, og orker ikke mer av livet. Jeg har slitt også med kutting,men har ikke gjort det på over en mnd,så jeg er veldig stolt over meg selv. At jeg har klart å slutte med det. Men poenget mitt er at du inspirerer meg såå utrolig mye. Jeg elsker å lese alt det du skriver, du er så flink. Jeg vet mange har sagt det, men jeg sier det selvom...Stå på jente,forsett å skrive! Du er en stor inspirasjon for mange.Jeg håper du blir frisk en dag, eller jeg vet du kommer til å bli frisk en dag!

Maria

18.08.2013 kl.13:45

K: du har god grunn til å være stolt av deg selv, lykke til videre! Tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

17, Asker

instagram: krystallisert twitter: krystallisert snapchat: krystall1sert KONTAKT: krystallisertblogg@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits